Īmi ești drag…poți simți?

„Îmi ești drag!”, îți șoptesc în gând, în timp ce cuvintele din lumea reală continuă să curgă fluent, separând două universuri total diferite. Într-unul suntem noi…în altul tu și eu. 

Aș vrea să iau telefonul și să îți scriu. Dar ce pot să îți spun? Ce cuvinte să aleg astfel īncât să nu pară că lucrurile sunt departe de o normalitate etică și socială? Ce drum să urmez astfel încât să nu pierd ceea ce am construit până acum?

Ai venit ca o adiere caldă și m-ai făcut să cred în tine mai mult decât au reușit alte persoane în ani. O clipă magică în care parcă sufletele noastre au făcut un pact – acela de ne aduce īmpreună. Nu știu când și nici cum. Dar simt. Nu îmi cere explicații. Le-am pierdut pe undeva. Au spus că prea mulți de ce pot strica tot farmecul. Și au fugit. Oricum nu aveam nevoie de ele. Nu vreau să justific ceea ce simt. Vreau doar sa îți spun. Vreau doar să știi că într-un colț din acest Univers, un suflet te caută și te vrea. Sincer și inocent ca un copil dar în egală măsură matur și responsabil. E nevoie doar să privești către el și să îl accepți în sfera ta. Ce spui? Ne urcăm amândoi într-un carusel al viselor transformate în realitate, trăind nebunește clipa, după propriile reguli?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s